BEN JIJ ONZE TIJDELIJKE STORE MANAGER IN DE WOLVERTEM STORE ?

BEN JIJ ONZE TIJDELIJKE STORE MANAGER IN DE WOLVERTEM STORE ?

By Lore Van Keer

Wij zoeken een voltijdse tijdelijke store manager van mei tot januari in de winkel in Wolvertem. Ervaring, oog voor kwaliteit en een topservice. 
Dat zijn onze speerpunten, en als gezicht in onze store, ook die van jou. 

WIE BEN JIJ ?

  • je krijgt energie krijgt van connectie te kunnen maken met mensen. Vlot je mening weergeven en vooral ook goed kunnen luisteren naar de (meta)boodschap is de gouden combinatie die we zoeken.
  • jij wil samen met mensen vinden wat het best bij hén past. Je gaat ’s avonds pas tevreden naar huis als de mensen die langskwamen oprecht verrukt met hun creatie de deur uitstapten of door jou online begeleiding bij hun aankoop kregen.

  • mode, en dan vooral Belgische mode, is een passie. Enige ervaring staat bovenaan je CV. 
  • volkomen zelfstandig werken: het is niet iedereen gegeven. Maar jou wel. 
  • flexibiliteit is een core value. Bij LVK blijven we experimenteren, groeien, veranderen. Jij kan mee evolueren, en meer nog: die evolutie mee sturen door jouw unieke stempel te drukken.
  • je kan je weekend houden voor de week. Dat is geen probleem voor jou, want jij weet dat de belangrijkste verkoopsdagen zijn.
  • het schrikt je niet af te communiceren in een andere taal, naast een moedertaalkennis van het Nederlands. 

DIT IS WAT WIJ VOOR JOU IN PETTO HEBBEN
Onze werknemers krijgen alle kansen om met een grote zelfstandigheid hun eigen stempel op hun werk kunnen drukken. Vertrouwen hebben in de mensen die voor ons werken is voor ons een erezaak. De juwelierswereld is een dynamisch, apart universum vol opportuniteiten. Bij LVK werken we met een klein, gepassioneerd team samen om die opportuniteiten te verzilveren.
  

HOE STEL JE JE KANDIDAAT? 
Stuur je cv en je motivatiebrief naar lore@lorevankeer.com